CINE SUNTEM ? DESIGN & AMENAJARI COLECTII FINISAJE CONTACT
Cautare rapida
romana english fran├žais
Conditii generale de vanzare
 
 
 
 
 
 
Conditii generale de vanzare
Dispozitii generale:

Conditiile generale de vanzare se refera la produsele prezentate pe acest site, care pot fi subiectul actelor de vanzare-cumparare intre S.C. WORK EST S.R.L. - denumit in continuare furnizor si beneficiarul identificat in nota de comanda care insoteste prezentul act. Comanda efectuata de catre beneficiar furnizorului implica acceptarea in totalitate a prezentelor conditii si are valoare contractuala. Imaginile prezentate pe site au valoare informativa si nu contractuala. Obiectele sanitare si produsele electrocasnice prezentate la produse, nu sunt incluse in pretul acestora, acestea fiind machete.

Comanda
Pentru a comanda unul sau mai multe produse este obligatorie completarea notei de comanda si transmitera acesteia prin e-mail sau alte mijloace care sa asigure confirmarea primirii ( fax ). In cazul comenzilor telefonice, acestea trebuie insotite ulterior, obligatoriu, de respectarea conditiilor mai sus amintite.

Pretul si modalitatile de plata
Produsele sunt facturate la preturile in vigoare la data transmiterii comenzii. In cazul revanzatorilor parteneri, pretul si modalitatile de plata se stabilesc in contractele speciale de distributiei.

Termenele de livrare
Termenele uzuale de livrare sunt, pentru produsele aflate pe stoc, 15 zile de la primirea notei de comanda si a posibilelor acte aferente. Pentru produsele care necesita fabricatie termenele de livrare sunt 40 zile.

Transportul
Transportul se face de catre furnizor la locatia indicata de catre beneficiar pe cheltuiala beneficiarului, doar in conditia in care adresa de livrare este situata pe teritoriul Romaniei si este accesibila. De asemenea transportul nu se efectueaza la locatii ce presupun cai de acces improprii transportului rutier.

Receptia produselor
Receptia produselor se face la sediul furnizorului. Beneficiarul este obligat sa efectueze o receptie cantitativa si calitativa a produselor. Beneficiarul este obligat sa completeze sau sa semneze, acolo unde este cazul, toate actele ce insotesc produsele: procese verbale de predare-primire, facturi fiscale sau avize de insotire a marfii sau oricare alte acte ce sunt necesare si insotesc furnizarea produselor.

Reclamatii / Neconformitati
Orice reclamatie la adresa produselor furnizate se face in scris de catre beneficiar furnizorului in termen de 5 zile de la receptie. Beneficiarul se obliga sa transmita reclamatiile scrise prin mijloace ce asigura posibilitatea confirmarii primirii. Furnizorul este obligat sa raspunda la acestea in termen de maxim 15 zile de la data primirii lor.

Garantia produselor
Produsele furnizate au garantie de fabricatie dupa cum sunt descrise fiecare in parte. Sunt excluse de la garantie uzurile sau defectiunile aparute datorita utilizarii ori manipularii necorespunzatoare a produselor sau a nerespectarii conditiilor specificate in certificatul de garantie si instructiunile de folosire. Pentru a putea beneficia de garantie, beneficiarul trebuie sa ofere furnizorului toate informatiile solicitate de acesta.

Montajul
In cazul produselor care necesita montaj la sediul beneficiarului si exista o intelegere prealabila asupra efectuarii montajului, furnizorul se obliga sa efectueze montajul produselor respective. Pentru desfasurarea montajului in bune conditii, beneficiarul este obligat: sa anunte in prealabil faptul ca locatia este pregatita pentru montaj cu tot ceea ce implica acestea, inclusiv debarasarea ei de corpurile de mobilier ce trebuiesc inlocuite. Furnizorul are dreptul de a refuza efectuarea montajului fara obligatii suplimentare din partea sa, in cazul in care nu se respecta conditiile enumerate mai sus.

Proprietatea asupra produselor
Produsele facturate nu intra in proprietatea definitiva a beneficiarului decat dupa ce acesta achita integral contravaloare lor. In cazul aparitiei incidentelor de plata ori a intarzierilor de la termenele convenite, beneficiarul poate dispune de produsele furnizate dupa bunul sau plac, fara notificare prealabila facuta beneficiarului. Toate imaginile, schitele, comentariile tehnice cu exceptia instructiunilor de folosire, sunt si raman in proprietatea furnizorului.

Litigii
Eventualele litigii intre parti vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar solutionarea acestora va fi de competenta instantelor abilitate din raza de domiciliu a furnizorului.

Dispozitii finale
Orice modificari, fata de termenii prestabiliti, survenite in timpul derularii obligatiilor contractuale se vor efectua de comun acord intre beneficiar si furnizor, in scris, prin acte aditionale semnate si stampilate de ambele parti. De asemenea orice comunicari se fac in scris si se transmit prin mijloace ce asigura confirmarea primirii.

Furnizor: S.C. WORK EST S.R.L.

 
 
 
 


Catalog Sfaturi & Secrete Conditii generale de vanzare
 
Developed by OvermaxStudio